7/07/2012

Пројекат Дигиталне агенде и ДШБС


Драге колеге,

Још једна лепа вест: пројекат у оквиру кога је бесплатан акредитован програм обуке (електронски) и стручни скуп реализоваће се од септембра до децембра. Пријаве тимова школе и појединаца већ можете да шаљете – као чланови мреже први сте на списку, али предност ће имати школски тимови (6-8 чланова). Напомињем да је обука дуготрајна и захтева редован рад сваке седмице, те да није пожељно да се истовремено пријављујете на више обука, јер ћете ову у том случају тешко завршити, а заузећете неком другом место, што би било штета јер је број полазника ограничен.

Пошто се ради о програму обуке “Комуникација и интеракција у савременој школи” коју су неки већ похађали, штавише, у оквиру ње смо и основали ову мрежу, сви бивши полазници моћи ће да се бесплатно укључе на конкурс за стручни скуп у новембру и децембру, што је такође део пројекта. О томе ће бити на време обавештени.

Више информација пронађите у летку пројекта који је приложен заједно са формуларима за пријаву на форумуској теми о пројекту: http://kolo.wall.fm/forum/topic/105 На том форуму можете постављати и додатна питања уколико вам нешто није довољно јасно.

Славица Јурић

No comments:

Post a Comment