8/20/2012

Seminari OKC

Poštovane kolegenice i kolege,

nakon kraćeg (nadamo se prijatnog) odmora, svi ponovo krećemo sa radom. Kao što znate, za narednu školsku godinu Obrazovno kreativni centar spremio je 4 internet seminara, akreditovanih sa 24 boda. Seminari će se realizovati na adresama: www.e-seminari.net i www.okcseminari.net na različitim serverima iz bezbedonosnih razloga. Da bi planirali vaše stručno usavršavanje za narednu školsku godinu, predstavićemo vam raspored naših seminara u prvom polugodištu.

Seminari će se realizovati u oktobru, novembru i decembru, svaki seminar po dva puta:

Oktobar

Vodič za čas odeljenjskog starešine
Dobra priprema za čas uspešan čas
Blog, tviter i fejsbuk u nastavi


Novembar

Vodič za čas odeljenjskog starešine
Blog, tviter i fejsbuk u nastavi
Nastava u oblaku


Decembar

Dobra priprema za čas uspešan čas
Nastava u oblaku


Prijava seminara za oktobarski ciklus počeće 3. septembra, kada ćemo vam poslati detaljnije obaveštenje o uslovima i načinu prijave seminara. U prvom polugodištu svaki seminar će se realizovati dva puta, a vi sami možete birati redosled i dinamiku pohađanja seminara. U drugom polugodištu takođe planiramo realizaciju prolećnog ciklusa, tako da nema potreba za paralelnim pohađanjem seminara.

Kao i prošle godine i ove smo pronašli partnera sa kojm ćemo obezbediti cenu seminara nižu od tržišne za određeni broj učesnika. Detaljnije inforamcije o ceni i načinu plaćanje očekujte u narednom email-u kada ćemo otvoriti prijavu.

Srdačan pozdrav i srećan početak nove školske godine

Zoran Milojević
Obrazovno kreativni centar
twitter: OKCentar
www.obrazovnokreativnicentar.com

No comments:

Post a Comment