10/16/2012

The English Book Oxford Day 2012

The English Book – Oxford Day, 10. novembar 2012, Sava Centar, Beograd

Poštovani saradnici,

“The English Book” i ove godine u Sava Centru organizuje veliki skup posvećen nastavi engleskog jezika: The English Book – Oxford Day.

Kao i do sada, ovo će biti prilika da se profesori i nastavnici engleskog jezika upoznaju sa najnovijim trendovima i metodologijama u nastavi engleskog jezika, i da sa vodećim stručnjacima u ovoj oblasti, kao i sa svojim kolegama iz drugih škola, porazgovaraju o aktuelnim problemima i mogućnostima unapređenja nastave.

Na skupu će između ostalih govoriti: Ken Wilson, Luke Meddings, Colin Granger, Marisa Constantinides, Tony O’Brien, a skupu će se obratiti i predstavnici Ministarstva prosvete, kao i Filološkog fakulteta u Beogradu.

Datum održavanja: 10. novembar 2012.

Mesto održavanja: Sava Centar, Beograd (Milentija Popovića 9)

Otvaranje skupa: 10:30 časova

Prijavljivanje učesnika i podela materijala: 09:00 – 10:20 časova

Tokom skupa učesnicima će u Sava Centru biće obezbeđeni materijali za rad, ručak, kafa/piće. Nakon skupa učesnici će dobiti sertifikat o učešću na ovom događaju.

Usled ograničenog broja mesta, a u nameri da svim prijavljenim učesnicima obezbedimo ravnopravno prijavljivanje i tretman, prinuđeni smo da i ove godine naplatimo participaciju u troškovima organizacije skupa u ukupnom iznosu od 500 dinara.

Molimo vas da Vašu prijavu dostavite putem e-maila (seminar2012@englishbook.rs) ili faxa (011 31 31 044) do utorka 6. novembra 2012. 

Formular za prijavu možete naći ovde: http://www.englishbook.rs/srp/aktuelnosti_p_233

No comments:

Post a Comment