2/25/2014

Poziv na seminar za nastavnike engleskog jezika, Jeanne Perrett

Poštovani saradnici,

sa zadovoljstvom Vas pozivamo na seminar za nastavnike engleskog jezika na kome ćemo se podrobnije i praktično pozabaviti primenom teatra u nastavi engleskog jezika.

Voditelj seminara biće Jeanne Perrett      http://bit.ly/1bUQYhh

Drama in the Young Learner Classroom

Even when we are teaching very simple language, we can encourage our children to think adventurously. By using simple drama techniques such as mime and improvisation we can create different situations in the classroom. In this way we will encourage our children to become more creative in their language, their thought and in how they express themselves.

Tokom seminara biće izvedena i neka od najboljih aktuelnih učeničkih predstava iz Srbije, nakon čega ćemo imati pitanja i razgovor sa Jeanne Perrett, te sa učesnicima predstave i njihovim profesorima koji uspešno vode sekciju engleske drame.

Po završetku seminara učesnici će dobiti sertifikat o prisustvovanju na medjunarodnom seminaru za nastavnike engleskog jezika.

Verujemo da će vam ovaj seminar doneti nove, praktične ideje za još zanimljiviji rad te za nove uspehe u radu sa vašim učenicima.

Početak seminara je u 10:00 (registracija i preuzimanje materijala je od 9:30), a seminar se završava okvirno u 13:30.

Mesta i datumi održavanja:

Niš, Svetosavski dom, Prijezdina 7 14. mart 2014.

Beograd, Sava Centar, Milentija Popovića 9 15. mart 2014.

Novi Sad, TIMS Fakultet za sport i turizam, Radnička 30a 16. mart 2014.

Seminar je besplatan, a prijavljivanje se vrši mailom na  seminar2014@englishbook.rs uz navodjenje grada/datuma za koji se prijavljujete. Rok za prijavljivanje je 12.mart 2014.

Stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja:

011 31 31 044 Jasmina Arsenijević, Maja Rančić, Milana Jović, Ivana Simović



S poštovanjem,

Vaš The English Book

1 comment:

  1. Rado bih se odazvao na seminare da vec nisam sve to prosao u www.akademijaoxford.com www. institutzastranejezike.edu.rs

    ReplyDelete