4/06/2015

Pismo DSJKS u vezi sa organizacijom takmičenja

Poštovane kolege,

Večeras je na inicijativu koleginice Snežane Tomašević, nekoliko nas učestvovalo u sastavljanju pisma Društvu za strane jezike i književnosti Srbije, a u vezi sa brojnim problemima tokom organizacije takmičenja iz engleskog jezika, težine testa i sl.

Pismo možete pročitati na sledećem linku: Pismo

Ukoliko se slažete sa navedenim, potvrdite to svojim potpisom na sledećem dokumentu: SPISAK NASTAVNIKA POTPISNIKA PISMA DSJKS

Nadamo se da će Društvo imati razumevanja za naše zahteve, a učenici i nastavnici korektnije testove i profesionalniju organizaciju takmičenja.3 comments:

  1. Ja bih se rado pridruzila svojim potpisom, ali nazalost ne radim u osnovnoj skoli. S druge strane smatram da ste potpuno u pravu i da bismo zaista morali svi malo da preispitamo legitimnost Drustva da zastupa sve nas i radi nesto u ime svih nas, a bez ikakvih konsultacija sa nama.

    ReplyDelete
  2. Aleksandra, sticajem okolnosti pismo su sastavljali nastavnici osnovnih skola. Ako smatrate da se iste greske javljaju i kod takmicenja za srednje, slobodno se dopisite na spisak. Marija

    ReplyDelete
  3. Awesome article post! Corporate English language training courses and programs are either taught with a focus on English writing or English speaking. English knowledge and speaking is very essential these days. For more information you can read here.

    ReplyDelete