6/13/2012

Кембриџ летња школа

Поштоване колеге,

Велико нам је задовољство да Вас позовемо на Летњу школу за наставнике и професоре енглеског језика у организацији издавачке куће Cambridge University Press. Ове године Летња школа ће бити организована у периоду од 17. до 19. августа у хотелу Бреза у Врњачкој Бањи. Укупна цена смештаја у хотелу на бази пуног пансиона износи 6,500 динара, док је сама Летња школа, као и сви наши семинари, у потпуности бесплатна. Такође, у поменуту цену је укључено и коришћење базена и спа центра. Овај семинар се налази у каталогу акредитованих семинара за школску 2011/2012. годину под редним бројем 317 (Cambridge Teachers' Development Programme) и носи 18 сати професионалног усавршавања.

Ове године посебну пажњу желимо да посветимо методици наставе, CLIL-у (Content and Language Integrated Learning), мотивацији ученика, увежбавању стеченог знања, правопису као и припреми за Cambridge ESOL испите. За ту прилику смо ангажовали две колегинице из Велике Британије, Џоану Стерлинг (Johannа Sterling) и Кеј Бентли (Kay Bentley ). Предавања обе презентерке су посвећена наставницима и професорима који наставу енглеског језика држе како у основним тако и у средњим школама и гимназијама, као у и приватним школама страних језика. Више информација о свим пленарним предавањима и радионицама можете прочитати овде. За план и програм Летње школе кликните овде.

Као и претходних година, желели бисмо да поред страних предавача укључимо и домаће наставнике и професоре који би добили прилику да поделе своја искуства у раду са ученицима. То искуство можете да представите у виду одређеног пројекта који сте реализовали, или као радионицу која се тиче обуке наставника. За три наставника, која се одлуче да свој рад представе на овогодишњој Летњој школи, обезбедили смо бесплатан смештај. Свој предлог презентације можете послати до 27. јула на мејлbelgrade@cambridge.org а наш тим ће Вас након тога обавестити да ли је Ваш предлог презентације прихваћен.

Рок за пријаву учешћа на Летњој школи је 6. август. За Летњу школу се можете пријавити путем интернет формулара . Овом приликом желимо да назначимо да је број учесника ограничен. Трошкове смештаја, уколико Вам је смештај неопходан, можете платити при доласку у хотел (у готовини или путем платних картица) или унапред директно од хотела затражити да Вам се изда рачун.

За сва додатна питања и информације можете нам се обратити путем електронске поште belgrade@cambridge.org или на телефон 062/440499.

С поштовањем,

Бранко Стојановић
Менаџер за маркетинг и продају за територију Балкана
Cambridge University Press
Обилићев венац 18-20
11000 Београд

No comments:

Post a Comment