1/17/2013

TEFL and Inclusion in Serbia - Seminar

Pоštovani profesori engleskog jezika,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na seminar stručnog usavršavanja:

TEFL and Inclusion in Serbia

Subota, 26. januar 2013. godine

11.30 - 17.00

British Council

Terazije 8/II, Beograd

Opšti cilj: Osnaživanje nastavnika i profesora engleskog jezika za rad u inkluzivnim odeljenjima.


Sadržaj i aktivnosti: Učesnici će razmeniti stavove i iskustva o inkluzivnoj nastavi i razmotriti metode promovisanja inkluzivne nastave i prihvatanja različitosti. Biće prezentovani izazovi koji se javljaju u nastavi engleskog jezika u odeljenjima sa slepim i slabovidim učenicima mladjeg uzrasta, a posebna pažnja će biti posvećena vršnjačkoj podršci i upotrebi asistivne tehnologije. Seminar će takodje omogućiti iskustveno učenje o prilagodjavanju nastavnih metoda, materijala, aktivnosti i ocenjivanja u nastavi engleskog jezika kako bi se zadovoljile različite potrebe učenika i njihovi stilova učenja.

Učesnici seminara će imati prilike da se upoznaju sa materijalima i ekspertizom Britanskog saveta u ovoj oblasti i da razmotre kako se ta iskustva mogu primeniti u našim uslovima.

Autorke: Biljana Pavlović, OŠ Vuk Karadžić, Kruševac

Vera Savić, Fakultet pedagoških nauka u Jagodini

Da li ste znali?

Seminari i radionice za nastavnike engleskog jezika koje organizuje British Council su zvanično priznati od strane Ministarstva Prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Kako se registrovati?

Ako želite da učestvujete na ovim seminarima, molimo vas da popunite ovaj formular. Molimo vas da požurite jer možemo prihvatiti samo ograničen broj učesnika.

(Ukoliko se formular ne otvori, ukucajte u internet pretraživač sledeću adresu: http://bit.ly/VPDMPT)

Srdačno,
Kristijan Rajković

British Council Srbija

No comments:

Post a Comment