5/30/2015

The English Book - Letnja republička škola


Poštovani saradnici,

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na našu The English Book - Letnju republičku školu za nastavnike engleskog jezika.
Škola će se održati u hotelu "JEZERO", kraj Borskog jezera u periodu od 29. juna (dolazak) do 2. jula 2015. godine (odlazak).
I ove godine družićemo se sa sjajnim predavačima i gostima. Radionice će voditi Mark Andrews i Fiona Mauchline.

Učesnici seminara imaće priliku da prisustvuju interesantnim radionicama, da razmene iskustva sa drugim nastavnicima i podele primere dobre prakse kao inspiraciju i motivaciju drugima.

Seminar je namenjen saradnicima i klijentima The English Book-a.

Za seminar se ne plaća kotizacija, a za sve učesnike obezbedili smo povoljne cene smeštaja na bazi punog pansiona koje dostavljamo u prilogu poziva.

Seminar nije akreditovan, a svi učesnici će po završetku dobiti potvrdu o prisustvu našoj Letnjoj republičkoj školi u trajanju od 18 časova. Potvrda se može uvrstiti u vaš portfolio u okviru dodatnih neakreditovanih sati stručnog usavršavanja.

Molimo vas da prijavu za učešće na ovom seminaru dostavite najkasnije do ponedeljka 22. juna 2015. godine.
Prijavu možete dostaviti elektronskim putem na adresu: seminar2015@englishbook.rs ili putem faksa na broj 011 3131 044 sa sledećim podacima:

- Ime i prezime
- Naziv obrazovne ustanove u kojoj radite
- Mesto
- Kontakt telefon
- Mail adresa

Napomena o prevozu:

Učesnicima seminara nudimo mogućnost organizovanog prevoza od Beograda do Borskog jezera. Za više informacija o ceni, vremenu i mestu polaska, slobodno nas kontaktirajte.

S poštovanjem,

The English Book
Staro sajmište 29
11000 Beograd, Srbija
Tel/Fax: 011/3131-044
Web: www.englishbook.rs

2 comments:

  1. These kind of workshops help to grow skills and information about new tactics, to make best essay writing www.bestessaywriting.com Teaching skills workshops

    ReplyDelete