11/07/2011

Dešavanja u Američkom Kutku u Kragujevcu tokom novembra.


U nedelju, 13. novembra, u prostoru galerije Narodne biblioteke ,,Vuk Karadžić” održaće se koncert duvačkog kvinteta BRASS SENSE iz Beograda, pod nazivom VEČE AMERIČKE MUZIKE. Na programu su dela Artura Frakenpola, Bilija Strejhorna, Irvinga Berlina, Djuka Elingtona i Leonarda Bernštajna. Brass Sense Quintet čine muzičari beogradskih orkestara, koje je okupila želja za zajedničkim muziciranjem i negovanjem karakterističnog zvuka limenog duvačkog kvinteta. Osnovan je početkom 2010. godine.
Organizaciju koncerta omogućila je Kancelarija za medije i kulturu Američke ambasade u Beogradu. Koncert počinje u 18 časova. Ulaz je slobodan.

- U ponedeljak, 14. novembra u 17 časova, organizujemo druženje sa predstavnicima agencije za kulturnu razmenu AYUSA.
Studenti će imati priliku da saznaju nesto više o programu Work&Travel koji se odnosi na sezonske poslove u Americi,
Au Pair programu koji traje godinu dana i podrazumeva čuvanje dece u američkim porodicama kao i o programu stručne prakse u Americi.

Organizacija Ayusa uspešno posluje od 1989. godine i svi programi su podržani od strane američkog Stejt Department-a. Ayusa se isključivo bavi obrazovnim programima razmene jer verujemo da je obrazovanje najbolja investicija. Veliki broj učenika i studenata boravio je u Americi na nekom od naših programa, usavršio engleski jezik, stekao dragoceno iskustvo, dokazao se u novoj sredini i spoznao svoje sposobnosti. Za vise informacija posetite website ove agencije www.ayusa.rs

No comments:

Post a Comment