3/15/2012

ELTA seminar u Kragujevcu

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da će se u okviru zajedničkog projekta ELTA udruženja i Britanskog saveta pod nazivom „New Challenges, New Chances, New Perspectives“ održati jednodnevni seminar koji je akreditovan po posebnom sporazumu između Ministarstva prosvete i Britanskog saveta. Seminar je namenjen nastavnicima engleskog jezika osnovnih i srednjih škola, državnog i privatnog sektora.

Seminar će održati treneri koji su prošli obuku u Britanskom savetu. Tokom seminara učesnicima će biti obezbeđeni kafa/piće kao i ručak (sendvič). Nakon skupa učesnicima se izdaje Uverenje o savladanom programu stručnog usavršavanja (u trajanju od 6 sati).

Mesto održavanja: Kragujevac, Medicinska škola „Sestre Ninković“

Datum i vreme: 18.03.2012. (sa početkom u 10 časova)

Teme: Unchain the Change; Peer Coaching; Charles Dickens; London 2012

Seminar je besplatan. Broj učesnika je ograničen. Molimo sve učesnike da prilikom prijave ostave kontakt e-mail ili broj telefona kako bi svi mogli biti blagovremeno obavešteni ukoliko dođe do bilo kakvih promena.

Molim vas da svoje prijave dostavite putem e-maila najkasnije do 16. marta organizatoru Jasmini Arsenijević na mymyjana8@yahoo.com. (br tel 065/552-42-52)

Srdačan pozdrav

Marija Lukač

Menadžer projekta i profesor engleskog jezika


No comments:

Post a Comment