5/27/2013

Konferencija o posebnim obrazovnim potrebama i inkluzivnom obrazovanju



Poštovani,

Britanski savet u Srbiji 07. juna 2013. godine organizuje u Beogradu konferenciju o posebnim obrazovnim potrebama i inkluzivnom obrazovanju.

Cilj konferencije, koja je podeljena u dva dela - plenarni i radioničarski, jeste da istakne važnost inkluzivnog obrazovanja i adekvatne obuke nastavnika koji takvu nastavu izvode. Takođe, želimo da podelimo iskustva iz Velike Britanije i nastavnicima ponudimo praktične savete i rešenja koje mogu primeniti u svojoj učionici.

Naši uvaženi predavači iz Velike Britanije koji imaju veliko iskustvo u ovoj oblasti će govoriti o regulativama i praksi iz Velike Britanije, izazovima koji stoje pred nastavnicima ali i donosiocima odluka i kroz radionice će se fokusirati na teme kao što je disleksija, ADHD ali i druge izazove koje inkluzivna učionica nosi sa sobom.

Ovim putem Vas pozivamo da prisustvujete konferenciji. Učešće na konfernciji je besplatno a agenda je u nastavku ovog poziva. Konferencijsku brošuru možete preuzeti ovde. Konferencija će se takođe uživo prenositi preko interneta.

Kako bi Vaša registracija bila validna, molimo Vas do 3. juna popunite formular koji će se otvoriti klikom ovde. (ukoliko se formular ne otvori, ukucajte u internet pretraživač adresu: http://bit.ly/118cJDm)

Molimo Vas da kontaktirate Kristijana Rajkovića (kristijan.rajkovic@britishcouncil.rs) ukoliko Vam je bilo šta potrebno.

S poštovanjem,

Kristijan Rajković Britanski savet u Srbiji kristijan.rajkovic@britishcouncil.rs 011/3023-822

No comments:

Post a Comment