5/15/2013

TKT 4 - PančevoPoštovani,Obaveštavamo Vas da je u toku realizacija programa stručnog usavršavanja nastavnika engleskog jezika pod nazivom „TKT 4 Tour round Serbia - Introduction to TKT Essentials“. Navedeni program je akreditovan .(Seminar je akreditovan na osnovu sporazuma Britanskog saveta i Ministarstva br.680-00-00037/2011-06 od 23.11.2011. godine.) Realizatori ovog programa su iskusni treneri, članovi udruženja nastavnika engleskog jezika ELTA, koji su uspešno završili program obuke u Britanskom savetu u Beogradu. Seminar je namenjen nastavnicima engleskog jezika osnovnih i srednjih škola, državnog i privatnog sektora, kao i nastavnicima drugih stranih jezika koji bi voleli da se bave navedenim temama.


Program „TKT 4 Tour round Serbia - Introduction to TKT Essentials“ se realizuje u 20 gradova Srbije, u trajanju od jednog dana. Želja nam je da obezbedimo jednake mogućnosti za profesionalno usavršavanje koristeći gostoprimstvo škola i centara domaćina i na taj način smanjiimo troškove putovanja zainteresovanih nastavnika.


Svi učesnici dobijaju odgovarajuće sertifikate Britanskog saveta (6 sati profesionalnog usavršavanja), priznate od strane Ministarstva prosvete. Učesnici ne plaćaju troškove seminara, zahvaljujući podršci Britanskog saveta i udruženja nastavnika engleskog jezika ELTA.


Na svakom seminaru ELTA i Britanski savet nagradjuju jednog srećnog dobitnika jednogodišnjom članarinom u Udruženju nastavnika engleskog jezika.


Mesto održavanja: Pančevo, Klub prosvetnih radnika (Žarka Zrenjanina 4)

Datum i vreme: nedelja 02.06.2013, 9.00-17.00

Teme: Exploring lexis, Practice activities, Planning: individual lessons and schemes of work, Coursebook materials (rad na udžbeniku, uvođenju novih reči, planiranju i praktičnim zadacima).

Prijave su do 29.maja, ili do popune 30 mesta. Javite se Mariji Lukač emailom na marija.elt@gmail.com 

Srdačan pozdrav,

Mariji Lukač

No comments:

Post a Comment